Kulttuuri Kylät Lapset ja nuoret Liikunta ja urheilu Seniorit Seurakunta Yhdistykset Yleinen

Tervetuloa uuden nettijulkaisun pariin

Yhdistystoiminta on huomattavasti laajempaa kuin moni tulee ajatelleeksikaan. Tiesitkö esimerkiksi, että Heinolan seudun selkäyhdistyksellä on yli tuhat jäsentä? Tai että Heinolan Sosiaali- ja Terveyskontaktiin kuuluu kolmisenkymmentä yhdistystä, joissa on yhteensä yli 3000 jäsentä? Monelle saattaa lisäksi tulla yllätyksenä, että Heinolassa on peräti viitisensataa eri yhdistystä. Yhdistystoiminnalle on siis kysyntää, vaikka välillä kuulee yhdistysten parhaiden aikojen olevan ohi.

Näkymä rautatiesillalta.

Näkymä rautatiesillalta.

Hankerahoitteisen PlaaniNews:in tarkoitus on tehdä tästä tärkeästä, mutta vähän huomiota saaneesta työstä hieman näkyvämpää. Haluamme tuoda ruohonjuuritason juttuja Heinolasta juuri Sinulle, missä ikinä liikutkin. Olemme panostaneet mobiiliin käyttöliittymään, jotta pysyisit perillä Heinolan asioista myös reissun päällä. Olemme avoimia erilaisille juttuideoille ja otamme mielellämme vastaan Sinunkin kirjoittamaa tai kuvaamaa aineistoa. Emme suinkaan ole pelkästään yhdistyksiä varten, vaan haluamme olla aidosti lähellä heinolalaista, olitpa sitten vaki- tai kesäasukas.

Voit myös antaa palautetta ja kehitysehdotuksia sekä kommentoida sivustollamme olevia juttuja kirjautumalla sisään Facebook-tunnuksillasi. Muistathan kuitenkin, että kaikenlainen vihapuhe, rasismi tai muu epäasiallinen kirjoittelu on ehdottomasti kiellettyä. Lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan heinolalaisten omaa tiedotuskanavaa!

Jussi Varjo, verkkotiedottaja