Liikunta ja urheilu

Rannassa sauvakäveltiin osana valtakunnallista tempausta

Heinolan kaupungin liikuntapalvelut ja Jyränkölän Setlementti järjestivät tiistaina yhteistyössä Unelmien sauvakävely-tempauksen. Tapahtumassa osallistujilla oli mahdollisuus osallistua alkulämmittelyyn Kylpylän rannassa ja joko kuuden tai kolmen kilometrin sauvakävelylenkille. Lyhyempi reitti kulki Heinäsaareen, pidempi Tähtiniemeen saakka. Noin neljästäkymmenestä osallistujasta suurin osa valitsi pidemmän reitin.

Paikalla oli sauvoja, joita osallistujat saivat lainata. Jyränkölä on saanut sauvat lahjoituksena Suomen liikunnan ammattilaiset ry:ltä.

Unelmien sauvakävely oli osa valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää. Päivän aikana Suomessa järjestettiin parisen tuhatta liikuntatempausta ja tapahtumaa. Tavoitteena oli saada suomalaiset liikkumaan ja löytämään itselleen uusia ja mieleisiä tapoja liikkua.

Unelmiensauvakävely5 Unelmienliikuntapäivä3