Yleinen

Grillausta kesäsäällä

Mustikkatuvalla grillattiin makkaraa ja nautittiin yhdessäolosta kesäisen aurinkoisessa säässä. ”Tämä on jo tällainen perinne”, grillivastaavana toiminut Taisto Mäkinen kertoi makkaroiden kääntelyn lomassa. Makkaroiden lisäksi myynnissä oli kahvia, mehua, pullaa ja arpoja. Aamutuimaan kävijöitä ei vielä ollut ruuhkaksi asti, mutta Mustikkatuvan emäntä ja ensimmäisenä paikalle ehtineet asiakkaat arvelivat kävijöiden löytävän paikalle myöhemmin päivällä lounasaikaan.

Jyränkölän Setlementin pyörittämä Mustikkatupa toimii asuinalueen kohtaamispaikkana, jonne kaikki ovat tervetulleita. Tuvalla on mahdollisuus kahvitella edulliseen hintaan sekä lukea päivän lehdet ja rupatella muiden kävijöiden kanssa. Mustikkatupa palvelee kesällä ma-to 9-13 (suljettu 27.6.-15.7.2016).

Lisätietoja: jyrankola.fi