Yhdistykset Yleinen

SoTeKon myyjäiset saivat väen liikkeelle

Heinolan Sosiaali- ja Terveyskontaktin (SoTeKo) kolmatta kertaa järjestetyt syyslomaviikon myyjäiset keräsivät runsain joukoin kävijöitä kokeilemaan arpaonneaan ja tekemään löytöjä. Jokainen yhdistys vastasi itse omasta myyntipöydästään ja kaikki myyntipöydästä kertyneet tuotot menivät kyseisen yhdistyksen toimintaan. Myyjäisten kävijöillä olikin mahdollisuus kannattaa ostoksillaan mm. Tuttavantuvan vapaaehtoistyötä, Heinolan Reumayhdistystä ja Heinolan Seudun Omaishoitajia ja Läheisiä.

Myyntiartikkeleista parhaiten näyttivät menevän kaupaksi useassa pöydässä myynnissä olleet arvat sekä erilaiset herkulliset leivonnaiset pullista kakkuihin ja torttuihin.

Lisätietoa SoTeKosta ja siihen kuuluvista jäsenyhdistyksistä:

heinolansoteko.weebly.com