Kulttuuri Yhdistykset

Heinolan Kameraseura ry

Yhdistyksemme on Heinolan ja ympäristön valokuvauksen harrastajille tarkoitettu yhdistys, jonka tarkoituksena on koota valokuvauksesta kiinnostuneita henkilöitä yhteen. Toimintamme ydin on keskustelemalla sekä yhdessä pohtien kohottaa valokuvauksen teknistä tasoa ja taiteellista ilmaisua.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen torstai-ilta toimitiloissamme Maaherrankatu 1b (Kylpylän rannan harmaa rakennus). Ohjelmassa on mm. kuvankatselua, kilpailuja, pienimuotoista koulutusta ja opastusta. Lisäksi järjestämme näyttelytoimintaa sekä retkiä.

Mikäli kuvaaminen kiinnostaa, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme.

Tarkemmat tiedot ja ohjelma löytyy netistä osoitteesta: http://heinolankamera.1g.fi/

Teksti: Kari Utti

Kuva: Jari Lappalainen