Kulttuuri Yleinen

Sellistien joulu

Mikä soisikaan selloilla kauniimmin kuin joululaulut. Koska sellistit rakastavat joululauluja, on Sellojen Joulua valmisteltu jo elokuusta asti. Kaikki Lahden ja Heinolan musiikkiopistojen sellistit saivat valita mieluisimman joululaulunsa itse soitettavaksi ja levytettäväksi. Sellojen Joulu – levyllä musisoi yli kaksikymmentä sellistiä soittaen rakkaimpia joululauluja yksin ja yhdessä, pienissä ja isommissa ryhmissä.

Sellistien Joulu soi lauantaina 10.12. klo 16.00 Heinolan kirkossa ja sunnuntaina 11.12. klo 16.00 Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho – salissa.

Ihanimpaan joulutunnelmaan pääsemme yhdessä tekemällä, joten konserteissa yleisöllä on lupa laulaa! Mukana laulamassa on myös Lahden musiikkiopiston lastenkuoro ”LaMuLaku” Sari Sakin johdolla sekä pieniä laulajia Heinolan musiikkiopistosta Maarit Granqvistin johdolla. Lämpimästi tervetuloa, konsertteihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja: peda.net/heinola/musiikkiopisto