Liikunta ja urheilu

Heikkinen kaksijakoisin miettein talven viettoon

Union Plaanin seurahistorian debyyttikausi Kaakkois-Suomen piirin IV-divisioonassa päättyi tovi sitten. Pienen tauon jälkeen on aika vetää kautta pakettiin joukkueenjohtaja Antti Heikkisen toimesta.

-Kausi jätti kaksijakoiset fiilikset. Kausi alkoi paremmin kuin osasin kuvitella. Roikuttiin pitkään nousutaistelussa mukana, mutta loppukauden loukkaantumissuma, pelikiellot ja asennevammat muutamalla pelaajalla jätti kaudesta vähän nihkeän maun.

Ensimmäinen kausi Nelosessa oli Heikkisen mukaan opettavainen. Seuraavaan kauteen lähdetään leveämmällä ringillä ja kovin tavoittein.

-Tästä kaudesta opittuna tullaan ensi vuodeksi leventämään rinkiä, joka oli tällä kaudella seurahistorian kapein. Tavoite ensi vuonna on ehdottomasti sarjanousu!

Loppukauden vaikeuksista huolimatta Heikkinen löytää kaudesta enimmäkseen pelkkää hyvää.

-Hyviä juttuja oli paljon, joista päällimmäisenä mielessä B-junnut koko joukkueena ja sieltä edustukseenkin läpimurtautuneet Joonatan Sihvonen ja Zabi Ahmadi.

Union Plaanin tulevaisuus näyttää seurapampun mukaan valoisalta.

-Tulevaisuutta kohti mennään positiivisin mielin. Seura kasvaa hyvää vauhtia ja kasvuun tähdätään myös ensi kaudella. Tänä vuonna pelipassin omaavia on 160,6% enemmän kuin viime vuonna!

Plaanin edustusjoukkueen ensi kauden lohkon vastustajat ovat vielä hieman auki.

-Vastustajat ensi kaudelle on vielä vähän epäselvät, sillä piiri nosti III-divisoonaan Mikkelin FC-84:n lisäksi Kolmosesta pudonneen Kultsun kakkosjoukkueen, sekä Nelosen lohkossamme toiseksi tulleen Virkyn ja kolmanneksi sijoittuneen Ri-Pan. Mutta yksi asia on jo varma, rakas verivihollinen Korian Ponsi nousi neloseen ja näitä otteluita ei tulla jättämään huomiotta. Faneille jo tiedoksi, että Korialle lähtee fanibussi!

Tällä hetkellä Nelosen lohkon muut joukkueet ovat KoPa, KuP, Sudet/2, Atomit, sekä sarjanousijat Ponsi ja LiRy.

Tulevan kauden valmennuskuviotkin alkavat olla pääosin selvillä.

-Jani Lehtelä jatkaa myös tulevalla kaudella päävalmentajana. Muu valmennus tullaan infoamaan loppuvuoden aikana.

unionplaani.com