Liikunta ja urheilu

Orimattilalainen peto kävi Plaanin pyydykseen

Union Plaani sai kokeneen konkarin riveihinsä, kun Orimattilan Petoja edustanut 38-vuotias Tomi Koivisto liittyi joukkueen vahvuuteen.

Union Plaani saa vaihteeksi aivan uutta väriä lahtelaistuneen orimattilalaisen Tomi Koiviston liittyessä joukkueeseen. Kokenut konkari jaksaa innostua päästessään uuden seuran leipiin.

– Hyvä fiilis on seurasta ja tavasta, jolla hommaa viedään eteenpäin. Innolla odotan kauden alkua.

Koiviston ura pyörähti käyntiin Orimattilassa nappulakoulun kautta. Uran huippuhetkiä on ottelu suurta ja mahtavaa HJK:ta vastaan.

– Orimattilan Petojen nappulakoulun kautta lähdin Petohin kasvamaan. Junnuna menin Lahden Reippaaseen muutamiksi vuosiksi, josta sitten takaisin Petoihin. Parhaat muistot on vuodelta 2005 Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu HJK:ta vastaan Petojen kanssa ja JKKI-35 sarjassa SM-kulta PuPan kanssa 2013.

Union Plaani tuli Koivistolle tutuksi valmentaja Jani Lehtelän kautta.

– Kuulin seurasta vasta kun Jani Lehtelä alkoi valmentaa siellä ja Janihan se minut sai tänne houkuteltua. Hän kyseli jo viime vuonna mukaan, mutta nyt se sai puhuttua ympäri.

Tulevan pelipaikan mies uumoilee löytyvän keskikenttää alempana.

– Valmentajahan sen pelipaikan määrää ja siellä sitten pelataan, mutta lähtökohtaisesti se varmaan alempi keskikenttä/toppari –osastolta löytyy.

Union Plaaniin Koivisto tuli sarjanousu mielessä.

– Kyllä tänne nousua on tultu tavoittelemaan.

Koivisto lähettää lopuksi terveiset Plaanin kannattajille ja toivoo Heinolan Urheilupuiston lehtereiden pullistelevan ensi kaudellakin.

– Mielenkiintoinen kausi on luvassa ja toivon peleihin runsaasti katsojia. Hyviä pelejä tiedossa ja kunnon kannustus tsemppaa jätkistä vielä enemmän irti.

Orimattilan peto pääsi irti keskiviikkona, jolloin Koivisto kävi joukkueen ensimmäisissä treeneissä.

unionplaani.com