Liikunta ja urheilu

Plaani kohtasi Myrskyn

Union Plaani ja Myrskylän Myrsky mittelivät paremmuudestaan harjoitusottelun muodossa Mukkulassa. Union Plaani hallitsi ottelua, mutta oli lopulta lähellä jopa hävitä ottelun, joka päättyi tasalukemiin 2-2 (1-1).

Union Plaani hallitsi ja Myrsky puolusti, siinä lyhyesti koko ottelun kuva. MyMy pääsi kuin varkain johtoon 15 peliminuutin paikkeilla puolustuksen suosiollisella avustuksella. Ottelun alku oli täyttä Plaanin hallintaan. Mikko Halla tasoitti pilkusta noin 30 minuutin kohdilla, kun kokemuksen hidastama MyMy-puolustaja rappasi kärjessä pelanneen Joona Värrälän kentän pintaan.

Toinen jakso jatkui täydellisenä Plaanin hallintana ja vain Mymyn maalivahdin loistavat otteet piti joukkueensa mukana pelissä. Pitkä painostus lopulta palkittiin, kun Joonatan Sihvonen teki 2-1 osuman.

Noin vartti ennen loppua Plaanin puolustus sekoili taas kerran kunnolla ja MyMyn hyökkääjä pääsi tasoittamaan pelin. Lopussa MyMy oli lähempänä voittoa Plaanin puolustuksen töttöilyä jälleen, mutta tällä kertaa selvittiin ilman takaiskua.

Union Plaanin seuraava harjoitusottelu on sunnuntaina klo 13:30, kun Mukkulan tekonurmella Plaania vastaan kirmaa Kuusysin A- Juniorit.

unionplaani.com