Yhdistykset Yleinen

Vaikuttamistilaisuus yhdistyksille 15.9.2016

PlaaniNews-hanke järjestää yhdistyksille ja muille yhteisöille vaikuttamistilaisuuden World Café -menetelmällä torstaina 15.9.2016 klo 17-20 Syrjälän salissa (Siltakatu 11).

World Café on vuorovaikutteinen menetelmä, jolla voidaan kerätään uusia ideoita ja näkökulmia käsiteltäviin aiheisiin. Tilaisuuden lopuksi esille tulleista ideoista järjestetään äänestys, jonka perusteella tehdään kirjallinen yhteenveto ja ryhdytään mahdollisiin toimenpiteisiin. World Cafén tulee vetämään Setlementtiliiton Pihla Ruuskanen.

PlaaniNews – Word Cafén tarkoituksena on pohtia sitä, miten paikalliset yhdistykset voisivat lisätä yhteistyötään. Heinolassa toimii lukuisia pieniä yhdistyksiä, joiden toimintaa voisi saada näkyvämmäksi ja elävämmäksi yhdistämällä voimat muiden yhdistysten kanssa esim. viestinnässä, tapahtumissa, retkissä, ym.

Toinen käsiteltävä aihe on PlaaniNews.fi -verkkojulkaisun rooli paikallisten yhdistysten viestintäkanavana hankkeen jälkeen. Millaisena yhdistykset näkevät plaaninews.fi-sivuston hankkeen päätyttyä ja miten sivuston päivitys voisi jatkossa hoitua?

Tilaisuuteen toivotaan mahdollisimman laajasti heinolalaisia yhdistystoimijoita eri tyyppisistä (mm. sosiaali- ja terveys, liikunta, kulttuuri, nuoriso) yhdistyksistä. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja pientä naposteltavaa. Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden mahdollistaa Päijänne-Leader ry ja EU:n maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Tervetuloa tuomaan oman yhdistyksesi ideat esille!

Tilaisuuteen ilmoittautumiset:

Verkkotiedottaja Jussi Varjo, puh. 044 797 2468 tai jussi.varjo(at)jyrankola.fi.