Yleinen

Hobby-messuilla vilinää ja vilskettä

Hobby-harrastemessut Heinolan lukiolla sunnuntaina 4.9.2016 keräsivät runsain joukoin heinolalaisia tutustumaan paikallisten yhdistysten tarjoamaan harrastusvalikoimaan. Yli viidenkymmenen näytteilleasettajan messuosastot houkuttelivat kiinnostuneita kävijöitä. Erilaiset toiminnalliset pisteet olivat erityisesti lasten mieleen.

Messuilla olikin muun muassa mahdollista pelata sisäcurlingia, heittää koripalloa, laukoa lätkäkiekkoa, piirtää ja osallistua kyselyihin. Alkupäivän vetovoimaisimpia messupisteitä oli Heinolan kansalaisopiston piste, jossa vastaamalla kyselyyn sai ilmaisen ämpärin. Sadalle ensimmäiselle varatut ämpärit loppuivat kahdessa tunnissa.

Näytteilleasettajien lisäksi messuilla oli runsaasti erilaista ohjelmaa sekä sisällä että ulkona. Auditoriossa oli mahdollista seurata mm. Heinolan Voimisteluseuran voimistelunäytöstä ja Nostalgiabändin keikkaa. Lukion kentällä ohjelmassa oli mm. koirien Agility-näytös.

Kuvat: Jussi Varjo ja Outi Rautkoski

Lisää kuvia: Facebook.com/hobby-messut