Seniorit Yleinen

SeniorSurf kirjastolla

PlaaniNews on mukana Heinolan kaupunginkirjastossa järjestettävässä SeniorSurf-tapahtumassa ti 4.10.2016 klo 9-12.

SeniorSurf on Vanhustyön keskusliiton koordinoima tapahtuma, joka järjestetään neljättä kertaa Vanhustenviikon tiistaina. Heinolan kaupunginkirjasto on ollut mukana joka kerta ja suosio on ollut suuri. Sekä kävijät että esittelijät ovat olleet tyytyväisiä päivän antiin.

SeniorSurf-tapahtuman tarkoituksena on rohkaista ikääntyneitä ihmisiä tutustumaan tietotekniikkaan ja nettiin. Kirjastossa on eri toimijoiden esittelypöytiä, joissa voi vapaasti kierrellen tutustua verkkopalveluihin, tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.

Mukana ovat tänä vuonna Heinolan kansalaisopiston mediapaja (mm. tablettineuvontaa), Helmi Säästöpankki Oy (pankin verkkopalvelut), Hyvis Päijät-Häme (sähköiset sosiaali- ja terveyspalvelut), Mediatalo Esa Oy (digilehdet), Nettimuori (luento), Nordea Pankki Suomi Oyj (pankin verkkopalvelut), OP Päijät-Häme (pankin verkkopalvelut), PlaaniNews (heinolalaisten tiedotuskanava), Tekniset Pekkala (älypuhelimet ja tabletit), sekä kirjaston automaatit, verkkopalvelut, e-kirjat ja -lehdet. Nettimuorin luento Kuvista diaesitys alkaa klo 10.

Lokakuussa alkavat myös kaksi kertaa kuussa järjestettävät DigiPiste-opastukset. DigiPisteessä saat tietoteknistä opastusta ilman ajanvarausta, kysyjät neuvotaan tulojärjestyksessä.

Lisätietoja: vtkl.fi/seniorsurf