Liikunta ja urheilu

Union Plaanin jalkapallokoulu 2010-2012 syntyneille – Myös joukkuetoimintaa nuorille

Union Plaani kutsuu 5-7-vuotiaat ensi kesäksi mukaan jalkapallokouluun. Joukkuetoimintaa on tarjolla 2007-2009 syntyneille.

Union Plaanin seuratoiminta jatkaa kasvuaan nuorisotoiminnan saralla. Jalkapallokoulun lisäksi vuoden 2009 ikäluokalle löytyy oma joukkue. 2007-2008 syntyneille löytyy yhteisjoukkue. Kaikkien ryhmien vetämisestä vastaavat motivoituneet ja koulutetut ohjaajat. Jalkapallokoulussa mukana on myös naisohjaajia.

Varttuneemmille pelimiehille on perustettu 6-divisioonassa pelaava Union Plaanin akatemiajoukkue, jonka on tarkoitus toimia pelaajapolkuna edustusjoukkueeseen. Akatemiajoukkue palvelee koko seuraa tarjoamalla nuorille pelaajille mahdollisuuden kehittyä ja saada kokemusta miesten peleistä ennen liittymistä edustusjoukkueeseen.

Union Plaanin edustusjoukkue jatkaa toista kauttaan Kaakkois-Suomen piirin neljännessä divisioonassa. Joukkueen tavoite on nousta kauden päätteeksi Kolmoseen. Edustusjoukkueen valmentajana jatkaa Jani Lehtelä ja joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa.

Edustusjoukkueen tosipelit alkavat huhtikuun alussa, kun Union Plaani matkaa 8.4.2017 Myllykoskelle maineikkaan MYPAn vieraaksi Regions’ Cupin avauskierroksen otteluun.

Teksti: Antti Heikkinen