PlaaniNews

Heinolan rautatiesilta talven pakkasilla.

PlaaniNews on lokakuussa 2015 alkanut hanke, jonka tarkoituksena on luoda heinolalaisten yhdistysten, yhteisöjen ja yksittäisten asukkaiden oma tiedotuskanava, PlaaniNews.fi. Tavoitteenamme on edistää heinolalaisten vaikuttamista, lähidemokratiaa ja yhteisöllisyyttä tuomalla esille kaupungissamme vaikuttavien yhdistysten ja muiden yhteisöjen toimintaa.
Hankkeen rahoittajana toimii Päijänne-Leader ry ja se on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella. Hankkeen hallinnoijana toimii Jyränkölän Setlementti ry. Hankeaika on 1.10.2015-31.3.2017.

Tehdään yhdessä

Olemme avoimia erilaisille juttuideoille ja otamme mielellämme vastaan Sinunkin kirjoittamaa tai kuvaamaa aineistoa. Emme suinkaan ole pelkästään yhdistyksiä varten, vaan haluamme olla aidosti lähellä heinolalaista, olitpa sitten vaki- tai kesäasukas. Voit myös kommentoida sivustollamme olevia juttuja kirjautumalla sisään Facebook-tunnuksillasi. Muistathan kuitenkin, että kaikenlainen vihapuhe, rasismi tai muu epäasiallinen kirjoittelu on ehdottomasti kiellettyä. Lämpimästi tervetuloa mukaan rakentamaan heinolalaisten omaa tiedotuskanavaa!