Yhdistykset Yleinen

Tervetuloa Kädentaitajien Elämyspuodin uusittuun myymälään

Heinolan kirkonkylässä sijaitseva Kädentaitajien Elämyspuoti tuottaa nimensä mukaisesti kävijöilleen elämyksiä. Viihtyisää käsityömyymälää ylläpitävä yhdistys, Elämystaiturit ry, järjestää myös kursseja, näyttelyitä ja muita tapahtumia.

Elämystaiturit ry on noin 30 kädentaitajan yhdistys, jonka jäsenet tulevat Heinolasta, Lahdesta ja lähiseudulta. Mukana on niin käsityöyrittäjiä, kuin harrastuksekseen käsitöitä tekeviä. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja yhdessä saamme myös paljon aikaan! Etsimme myös uusia, aktiivisia jäseniä iloiseen joukkoomme.

Kädentaitajien Elämyspuoti on yhdistyksen käsityömyymälä, joka sijaitsee Heinolatalon alakerrassa, osoitteessa Vanhatie 51. Palvelemme: ti-pe 11-17 ja la 10-14. Tuotevalikoimamme on laadukas ja todella monipuolinen. Osa tuotteista on yksittäisiä uniikkikappaleita. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä. Myymälästämme löytyy mm. tuotteita kodin sisustukseen, mattoja, asusteita, laukkuja, koruja, kortteja ja leluja. Meiltä löydät kauniita ja yksilöllisiä käsityötuotteita itsellesi ja lahjaksi!

Tervetuloa myös kutomaan! Kutojien käytössä on kuudet kangaspuut. Varaa oma kudontavuorosi, p. 041 754 9489.

Tulevia tapahtumia:

14.2. – 2.4. Naiseuden Voima-näyttely, valokuvaaja Soile Ukkosen kuvia naisista ja naiseudesta

25.3. Askartelua vanhoista kirjansivuista ja lehdistä -kurssi, ohjaajana Ulla Harjumäki

Kurssi-ilmoittautuminen ja lisätietoja: p. 041 754 9489.

Seuraa meitä netissä:

Ilmoittelemme aktiivisesti toiminnastamme: elamyspuoti.fi

facebook.com/elamyspuoti

Teksti ja kuvat: Kirsi Paakkinen